Monday, 19 May 2008

exam...exam...exam...

Rasa2nya baru je start semester thani ni tapi skang dah nak start pula final exam n sampai ke penghujung sem nih..jantung,hati n segala2 urat2 perut memang berdebar menghitung hari menunggu exam tapi dalam debaran tuh malas plak aku nak bukak buku...mana pegi semangat aku??Ya robbii...kuatkanlah semangatku..pulihkanlah azamku..mudah2an aku leh dapat jawab ngan baik dalam final exam nih..ehh macam study just untuk exam la plakkkk...aku doakan untuk diri aku n jugak untuk kawan2 aku smoga leh jawab dengan lebih baik,cemerlang,gemilang n terbilang dalam final exam nih..amin..n slamat ber imtihan...

Kepada yang nak grade n bakal grade tuh aku ucapkan alf mabruuuuuuuuukkk kat korang krn akhirnya korang akan berjaya membawa pulang segulung ijazah yang korang impikan di bumi Jordan selama ini..perjuangan korang dah hampir selesai dibumi Jordan ni tapi perjuangan korang belum lagi selesai di tanahair tercinta...

huhuhuhu....baca!!!!baca!!!!baca!!!!

2 comments:

teratak said...

exam2 jugak jangan lupa main bola hahahhaaa.... bguih nah,,,... Ayoh Pem berjuang demi ker..... bow.... hahhaha

sanyuroh_kibdah said...

ceh..!!kalau musim exam,org x cakap lagi pasal bola...x laku..hahaha

Ya Ridhollah..Wa ridhol waalidaini...